VRIJWILLIGERS GEZOCHT

SCHUTTERIJ ST. SEBASTIANUS SCHINNEN

Stichting Z’ES

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 organiseert Stichting Z’es, samen met- en voor Schutterij Sint Sebastianus, twee prachtige feestdagen voor alle bewoners van Schinnen en Beekdaelen. Een Limburgse Avond en een Bondsschuttersfeest. Om zo’n feestweekend te realiseren en organiseren zijn ook veel handjes werk nodig. In de week vooraf, op de dagen zelf en bij het opruimen. De werkzaamheden zijn divers. Heb je interesse en tijd om mee te helpen en om mee te werken? Kijk dan eens goed naar het opgaveformulier vrijwilligers Bondsschuttersfeest. Vul het in, en stuur het op! Onze schutterij en een organisatie als deze is onmogelijke zonder vrijwilligerswerk.

Help Stichting Z’es! Help om het Bondsfeest te doen slagen, en steun onze schutterij.

Beste (Schutters) vrienden,
Dit jaar organiseert stichting Ze’s (Stichting Steunfonds Schutterij St. Sebastianus Schinnen) voor onze schutterij St. Sebastianus na 7 jaar weer het bondsschuttersfeest.

Op zaterdag 24 juni 2023 zal het kinderschieten plaatsvinden vanaf 12 uur tot 17 uur. Vanaf 19 uur gaat de feesttent open voor de Limburgse avond met o.a. Marleen Rutten, W-Dreej, Big Benny, Erwin en anderen.

Op zondag 25 juni 2023 start rond 12 uur het bondsschuttersfeest met 18 schutterijen. Voor het organiseren van deze festiviteiten zijn veel vrijwilligers nodig , met name voor opbouw en afbreken schietpalen met kogelvangers en feesttent, inrichting feestterrein en uiteraard ook voor de werkzaamheden bij de drankbuffetten.

Middels dit bericht doen wij ook een beroep op onze schuttersvrienden om tegen een kleine vergoeding van € 20 per persoon ons te helpen om dit feest tot een succes te maken.

Vrijwilligers gezocht

Opgave formulier vrijwilligers bondsschuttersfeest 2023

VRIJWILLIGERSAVOND ALFA
Op zaterdagavond 8 juli 2023 vanaf 19.30 uur worden alle vrijwilligers die aan het bondschuttersfeest hebben meegeholpen uitgenodigd door onze hoofdsponsor ALFA brouwerij bij “Bie de Bron” in Thull voor een drankje en een hapje. Wanneer kunnen wij op jou rekenen?

Plaatsen schietpalen Woensdag 21 juni om 9 uur
Opbouw feesttent/feestterrein Donderdag 22 juni om 9 uur
Drankbuffetten/ophalen glazen Zaterdag 24 juni van 12-17 uur
Drankbuffetten/ophalen glazen Zaterdag 24 juni van 19-01 uur
Drankbuffetten/ophalen glazen Zondag 25 juni van 10-16 uur
Drankbuffetten/ophalen glazen Zondag 25 juni van 15-21 uur
Afbouwen en opruimen Maandag 26 juni om 9 uur

U kunt het ingevulde formulier in de brievenbus deponeren op Heisterbrug 111 te Schinnen of mail uw opgave naar Schuttersfeest2023@kpnmail.nl of stuur een whatsapp bericht naar 06-51210459. Heeft u nog vragen dan even bellen op werkdagen tussen 18 en 21 uur naar 06-51210459.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking. Namens Stichting Ze’s en schutterij St. Sebastianus,

Schutterij St. Sebastianus Schinnen
Alfa Limburgse aovend
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Alfa Limburgse aovend.

In het feestweekend van Schutterij St. Sebastianus (24 en 25 juni) organiseert Stichting Z’es op zaterdag 24 juni a.s “eine Limburgse aovend”, vernoemd naar onze hoofdsponsor Alfa. En op zondag 25 juni een traditierijk Bonds (schutters) feest.
Onder het motto “Same, op nao de wei” wil Stichting Z’es voor Schutterij St. Sebastianus, gemeente Beekdaelen en omgeving een onvergetelijk feest aanbieden. Hiervoor zijn kosten noch moeite gespaard.
Kaartverkoop digitaal via www.schutterijschinnen.nl

Voor de zaterdag is er een gezellig, mooi en aantrekkelijk programma voor jong en oud. Met rasechte Limburgse artiesten als: W-Dreej, Marleen Rutten, Erwin en Big Benny. Met als muzikale uitsmijter: Party Kryner.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 7,50.

Te verkrijgen via: www.schutterijschinnen.nl.
Wees er snel bij, voordat de tent is uitverkocht.
Kaarten bij de avondkassa: € 10,-.

Tent open om 19:00 uur. Einde avond: 01:30 uur

Schutterij St. Sebastianus Schinnen
Alfa Bondsfiees
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Bondsfeest.

Het Bondsschuttersfeest 2023 zal plaatsvinden op zondag 25 juni 2023. Op die dag zal een bonte stoet van circa 18 schutterijen door Schinnen trekken en zich van hun beste kant presenteren. Na het ontvangst van zeker 18 schutterijen uit onze directe omgeving is er vanaf 12:30 uur een optocht met defilé Hieraan voorafgaand zullen onze jeugdige deelnemers aan het Kinder OLS deze optocht openen. Aansluitend vinden de wedstrijden plaats op het gebied van o.a. exercitie, muziek, het mooiste koningspaar en keizerspaar, marketentsters, biele-mannen, solistenwedstrijden met klaroen en trom. En uiteraard de schietwedstrijden. Dit alles op een zeer sfeervol en rustiek gelegen feestweide aan de Heisterbrug in de buurt van kasteel Terborgh.

“Tiroler ohne Bergen”

Gedurende het gehele Schuttersfeest op deze zondagmiddag zal “de Fieèstent” met muzikale klanken bezet worden door het schitterende orkest “Tiroler ohne Bergen”  is een Nederlandse Tiroler band uit de lage landen.

Op 25 juni zal Schinnen (Stichting Z’es en St. Sebastianus) in Beekdaelen, en alle schutterijen een duidelijke bijdrage leveren aan de culturele identiteit die ons Limburg zo eigen is. Een bijdrage die we met z’n allen lang moeten blijven koesteren.