Welkom

SCHUTTERIJ ST. SEBASTIANUS SCHINNEN

Stichting Z’ES

Schutterij St. Sebastianus Schinnen
Alfa Bondsfieès Kinjermiddig
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

KINJERMIDDIG TIJDENS BONDSFEESTWEEKEND.

(GENERALE REPETITIE KINJER O.L.S.)

Beste ouders, beste kinderen,

Stichting Ze’s en de Schutterij van Schinnen organiseert op zaterdag 24 juni ook een superleuke Kinjermiddig (12:30 – 16:00 uur) voor sjötters. Maar ook voor de broertjes en zusjes en alle andere kinderen. De Kinjermiddig vindt plaats tijdens de laatste keer oefenen met schieten voor het kinjer O.L.S. Deze spellenmiddag zal helemaal in het teken staan van schutterstradities, en zal aangevuld worden met allerlei activiteiten en spelletjes, waar kinderen dol op zullen zijn.

Maar er is meer! U als ouder, maar ook opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en ons samen “op te warmen” voor het echte Kinjer O.L.S. op de dinsdag 27 juni a.s. Zo ook zal onze Kinjer Sjötterie ook voorop gaan bij de schuttersoptocht op zondag.

Er zijn eet en drinkgelegenheden en er zal zelfs een ijscowagen op het feestterrein aanwezig zijn om ons van een aangename verfrissing te voorzien.

Plan is om samen te werken met onze basisschool om deze dag nog leuker te maken. Wij hopen dat U zich snel aanmeldt voor deze fantastische middag. Dit kan tot twee weken voor zaterdag 24 juni (vrijdag 9 juni) bij Kim Voncken (06 – 29999847)

Ben je geen lid van de Kinjer Sjötterie? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken, om mee te doen aan al die andere leuke spelletjes, en om een ijsje te eten.